top of page

Verlies kostbaar wikkelen (De Weg Wijzer Hasselt)

Beschrijving:

De rouwcirkel ‘Ode aan …’ is een uniek en laagdrempelig herinneringsmoment aan jouw geliefde overledene. Rouw is een individueel en vaak eenzaam proces. Toch vraagt een rouwverhaal ook om gedeeld te mogen worden. Delen is in dit opzicht ook helen.

Door te werken in een groep krijg je tijd en ruimte (figuurlijk en vaak ook letterlijk) om jouw rouwervaringen te delen. ‘Ode aan…’ (h)erkent de rijkdom van de diversiteit die een groep met zich brengt. Die verrijking zit in de kruisbestuiving: het mogen delen van je eigen verliesverhaal, het gehoord en gezien worden door anderen én het bevestigd worden in ‘ik ben niet alleen in en met mijn verdriet’.


Methode:

Dit odemoment wordt aangeboden in de vorm van een rouwcirkel. Je komt samen om jouw geliefde overledene te eren en te gedenken. Elke deelnemer brengt een overleden persoon in waarmee je een unieke band en relatie hebt. Je wordt uitgenodigd om onder begeleiding van twee rouwcounselors in dialoog te gaan met jezelf en met anderen betreffende het verlies van deze geliefde overledene.


Rouwcounselors

An Rubens & Els Ulenaers (zie flyer voor bijkomende info)


Praktisch

Datum: Donderdag 23 maart 2023 van 09u30-12u30

Locatie: De Weg Wijzer, Hazelarenlaan 58/3, 3500 Hasselt

Prijs: €75/per persoon (maximum 8 deelnemers)

Inschrijven: Via mail info@verlieskostbaarwikkelen.be

Parking: Voldoende gratis parking op het plein voor het centrum

Doelgroep: Iedereen, die onder begeleiding én in kleine groep, even wil stilstaan bij een dierbare overledene.

Verlies kostbaar wikkelen - flyer_
.pdf
Download PDF • 238KB83 weergaven