top of page

Team De Weg Wijzer

Erik De Soir

Erik De Soir

Praktijk Leopoldsburg / Hasselt

Erik de Soir behaalde in 1988 een Licentie in de Sociale en Militaire Wetenschappen aan de Koninklijke Militaire School, in 1992 een postgraduaat in rampengeneeskunde en -management (KU Leuven/NVKVV/Defensie), in 1995 een Licentie in de Klinische Psychologie (KU Leuven) en in 1998 een postacademisch getuigschrift als echtpaar- gezins- en sekstherapeut (UZ Leuven/ST Raphaël).

Roxane Rachels

Roxane Rachels

Praktijk Hasselt

Roxane Rachels studeerde in 1996 af als licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven en werd lid van de Balie van Hasselt, thans Limburg.
Ze behaalde in 2000 het certificaat Bijzonder Opleiding Jeugdrecht en werd bij Orde van Vlaamse Balies opgenomen op de lijst van jeugdadvocaten.
In 2002 associeerde ze met Mr. Leon TRUYERS in het advocatenkantoor Truyers & Rachels gelegen in Heusden-Zolder. Sedert het overlijden van Mr. Truyers in 2015 zet ze het kantoor verder.

Lesley Vermeyen

Lesley Vermeyen

Praktijk Hasselt

Lesley Vermeyen behaalde in 2006 een Master in de Beeldende Kunst waarna zij ervaring opdeed als leerkracht binnen diverse scholen. In 2012 behaalde zij haar Bachelor na Bachelor diploma Creatieve Beeldende Therapie aan de PXL in Hasselt waardoor zij haar passie voor kunst kon inzetten binnen therapeutische processen. Als beeldend therapeute werkte zij onderandere in Kunsthuis Yellow Art in Geel en activiteitencentrum Ak’cent gekoppeld aan de Psychiatrische Kliniek Sint-Annendael in Diest. Daarnaast werkte 7 jaar als beeldend therapeute op de forensische jongerenafdeling in het OPZ te Geel.

Lies Scaut

Lies Scaut

Praktijk Leopoldsburg / Hasselt

Lies Scaut behaalde in 2000 het diploma Sociaal Agogisch Werk aan Erasmushogeschool Brussel met als optie Maatschappelijk werk en in 2008 het getuigschrift Relatie-en gezinstherapie bij Kern te Sint-Niklaas. Zij specialiseerde zich daarna in rouwbegeleiding bij kinderen, jongeren en volwassenen door middel van jarenlange ervaring in acute opvang bij crisissituaties op scholen en het volgen van nationale en internationale opleidingen.

Hilde Schmitz

Hilde Schmitz

Praktijk Hasselt

Hilde Schmitz studeerde in 1996 aan de KU Leuven af als Licentiaat in de Godsdienst-wetenschappen en Geaggregeerde voor het secundair en hoger onderwijs. In 2006 behaalde ze aan de KU Leuven een Master in de gespecialiseerde studies in de praktische theologie - academische pastoraatsopleiding en in 2011 het Getuigschrift van permanente vorming counseling in existentieel welzijn. Ze behaalde haar diploma Rouw- en verliescounselor aan de Hogeschool PXL in 2021.

Jack

Jack

Onthaal Leopoldsburg

Ik zit elke dag te wachten tot de bel gaat, begin dan enthousiast heel hard te blaffen om je welkom te heten en je mee tot in de werkkamer te begeleiden. Ik durf ook wel eens tegen je op te springen, maar dat doe ik alleen als ik je heel graag hebt of als je lekker ruikt.

Ruby De Bruyn

Ruby De Bruyn

Praktijk Hasselt

Ruby studeerde in 2013 af als Bachelor in de verpleegkunde aan Thomas More hogeschool Kempen met als keuzevak psychiatrische verpleegkunde. Sedertdien is zij werkzaam in Sint-Annendael te Diest op een opname- en behandeleenheid voor volwassenen die langdurig met een ernstig psychische kwetsbaarheid te kampen krijgen. Als verpleegkundige en individueel begeleidster heeft ze onder andere ervaring in het begeleiden van personen met een psychosegevoeligheid, depressie, persoonlijkheid- of stemmings-stoornissen tijdens hun herstelproces.

Marina Essers

Marina Essers

Praktijk Hasselt

Marina Essers studeerde af in 1984 als huisarts aan KULeuven en is werkzaam in Houthalen in een groepspraktijk van vier artsen waarbinnen sedert 1990 huisartsen worden opgeleid. Ze leert huisartsen in opleiding op een holistische wijze naar ziekte kijken en naar de manier waarop de mens en zijn omgeving met (chronische) ziekte omgaan. Mind en body zijn voor haar niet opsplitsbaar.

bottom of page